Østers giver ud over opskrifter læseren en indføring i østersens forunderlige univers. Hvordan du udvælger de rigtige østers, behandler dem korrekt og bruger dem i dit køkken. I Danmark har vi i Limfjorden nogle af verdens bedste østers. Men kun ganske få lander på de danske middagsborde. Med denne bog ønsker de fire kokke at bringe østersen tilbage på de danske middagsborde, både som festmåltid og i hverdagskøkkenet.

“Åbn en østers, og du har et fantastisk måltid. Den intense smag af hav, den smukke skal, det levende dyr. Ingen er i tvivl om, at det er et helt specielt øjeblik, når østers kommer på bordet. Men østers er meget andet end blot den rå servering. Fire af dansk gastronomis største kokke gennem de seneste 40 år inviterer ind i et univers, hvor det at servere østers får et helt nyt udtryk.”

Læs mere og køb bogen her: muusmann-forlag.dk

PS: En kæmpe østers fra Glyngøre Shellfish og ja… Det er en alm størrelse Citron 🙂